Welkom bij de

PRE-REGISTRATIE
2024

6 years of experience speaks for itself

Welkom op onze pre-registratie pagina voor Bricks-and-More 2024.


Een rugzak vol ervaring is de grondlegger voor ons expo. Ontdek hier alle onze troeven en schrijf je in op onze registratielijst voor 2024.

 

THE MEETINGPOINT FOR ALL LEGO® FANS

Waarom kiezen voor Bricks-and-More?

Exposanten die voor Bricks-and-More kiezen weten waarom. Jaren ervaring brengt in ons het beste naar boven om het jullie zo aangenaam mogelijk te maken. Hieronder vind je enkele voorbeelden:

Warme sfeer

Thomas More is de grootste hogeschool van Vlaanderen en dat voel je op deze campus. De gezellige Agora is door de week het kloppende hart van 5000 studenten en meer dan 1000 medewerkers. Voor ons dus de ideale uitvalsbasis om een geweldige expo neer te zetten.

EXPAND YOUR NETWORK

AFOL lounge

Ook dit jaar zal je weer kunnen genieten van onze AFOL lounge. Een aparte ruimte, weg van de bezoekers, waar je even op adem kan komen. Koffie, thee, fris, versnaperingen, … het staat allemaal voor jullie klaar. 

AFOL evening

Een voltreffer is onze jaarlijkse AFOL evening. Lekker eten, randanimatie en een spelavond vol leuke LEGO® prijzen zijn de ingrediënten voor een avond vol fun. In je deelname bedrag zit volgende: warme maaltijd (buffet), dessert, drank, kleine verrassing (enkel indien je deelneemt aan de BrickINGO).

BAM exclusives

Het komt meermaals terug maar exposanten verwennen is onze doelstelling. Net als andere jaren zullen we jullie weer verbazen met een goed gevulde goodiebag en tal van exclusives. 

Nog niet overtuigd?

FAQs

Hieronder vind je tal van antwoorden op veel gestelde vragen van exposanten. Blader er gerust even door. Je komt vast nog wat te weten wat je niet wist!

Wij zijn een VZW die voortvloeit uit de ouderraad van Geel Ten Aard. Ons hoofddoel is de lokale school en gemeenschap helpen bij tal van projecten. Zo hebben we in het verleden grote projecten kunnen verwezenlijken op de plaatselijke school.

Dit jaar gaat onze expo door op zaterdag 9 en zondag 10 november. 

Op zaterdag openen de deuren om 14u00 en sluiten we af om 20u00. Aansluitend is onze AFOL Evening (die je niet wil missen)

Op zondag kunnen bezoeker terecht van 10u00 tot 17u00.

Gezien er nog tot 18u00 onderwijsactiviteit is en ons team de kans moet krijgen om de tafels klaar te zetten kan je op vrijdag van 19u00 tot 22u00 je bouwwerken komen plaatsen. Let op: mogelijks staan nog niet alle tafels en dien je even te wachten. 

Op zaterdag gaan de deuren open om 07u30 en kan je opbouwen tot 13u30. Op dat tijdstip starten we met onze openingsspeech en om 14u00 gaan de deuren open voor bezoekers.

Wanneer je aankomt op Bricks-and-More meld je je aan bij onze medewerkers aan de check-in camper. Deze vind je aan de ingang van het terrein.

Wij voorzien stroomkabels en aansluitingen per stand. Deze hoef je dus niet zelf te voorzien. Vanaf het aansluitpunt tot aan je bouwwerk ben je wel wel zelf verantwoordelijk

Team Bricks-and-More staat klaar voor al je vragen. Onze speciaal ingerichte “service wagen” zal op de beurs rondrijden en hulp bieden waar nodig. 

Staat je tafel niet pas? Nog extra stroom nodig? …. geen probleem BAM Service Team is on its way!

Je herkent onze medewerkers aan de blauwe shirts.

De tafels worden voorzien van zwarte doeken en in de mate van het mogelijke proberen we ook alles af te rokken. Ons team beschikt over meer dan 2km aan zwarte tafellakens. 
Je hoeft dus niets zelf te voorzien.

Enkel verkopers zorgen voor hun eigen tafellakens. 

AARZEL NIET EN REGISTREER NU

Pre-registration 2024
Vul onderstaand formulier zo volledig mogelijk in. Zodra je je gegevens verstuurd hebt krijg je een bevestigingsmail. Heb je deze niet ontvangen, dan is er iets mis en contacteer je ons best op info@bricks-and-more.be Dit formulier is de basis voor je registratie maar geeft nog geen definitieve toelating tot deelname. Die status kan je volgen op je persoonlijke pagina wanneer je aangemeld bent.
Schakel JavaScript in je browser in om dit formulier in te vullen.

Informatie deelnemer

Naam
Adres
Ik wil registreren als:
Algemene voorwaarden