Wie zijn wij?

Bricks-and-More is een organisatie van Ouderraad VBSGETA VZW. Het doel van deze beurs is geld inzamelen voor het goede doel. We zijn dus niet gebonden aan een club of organisatie en kunnen volledig onafhankelijk organiseren. Bij ons is dus iedereen welkom!!! Of je nu lid bent bij een club of gewoon de hobbybouwer van om de hoek.

Wie zijn wij?

Wat doen we?

Als organisatie zorgen wij dat het totaalplaatje klopt. Expo ruimte (tafels, standen) tot decoratie. Tevens proberen we jullie alle comfort bij te brengen. Een AFOL lounge waar je kan lunchen of even ontspannen, een goodiebag vol leuke spullen, ... we zorgen voor alles.

Wat doen we?

Wie zoeken we?

Iedereen die onze hobby een warm hart toedraagt is welkom. Uiteraard zoeken we meest waanzinnige bouwwerken, collectie of andere LEGO® items maar we gaan ook verder. Wil jij een workshop of lezing organiseren in onze Auditoria? Ben jij cosplayer en wil je onze gasten entertainen? Aarzel niet en registreer je.

Wie zoeken we?

Waarvoor staan wij garant?

Deelnemen aan Bricks-and-More is een ervaring op zich. Ons team stelt alles in het werk om er ook voor jullie een geweldige beleving van te maken met tal van extra’s.

Unieke locatie

De Thomas More campus biedt een warme huiselijke sfeer. Hierdoor creëren we een geweldige sfeer. We beschikken over 4 zalen. De Agora (grote zaal), de projectroom (elk jaar een nieuw thema), de B-blok (Technisch labo omgetoverd tot TECHNIC HALL) en verkoopzaal.

Een persoonlijke service.

Ons team staat klaar om jullie te ontvangen. Vanaf de aankomst aan onze incheck camper tot aan je tafel. We proberen iedereen te helpen en bij te staan. Is je tafel te groot of te klein? Heb je nog geen elektriciteit? BAM team to the rescue!

Enthousiaste bezoekers

Vervelen zal je je nooit op Bricks-and-More. Jaarlijks krijgen we duizenden bezoekers over de vloer. In 2022 konden we zelfs 7500 enthousiaste LEGO® Fans tellen.

Mogelijkheid tot netweken

Meer dan 120 exposanten .... dat vertaald zich natuurlijk in een hele hoop AFOL's en enthousiaste medewerkers. We zijn er dan ook van overtuigd dat je je hartje kan ophalen met een groep gelijkgestemden. Ideeën uitwisselen, tips and tricks doorgeven, .... het kan allemaal.

AFOL lounge om even te bekomen

Even ontvluchten van de drukte? Een hapje en drankje? Kom langs onze AFOL lounge en geniet van al het lekkers, de uitgelaten sfeer. Onze medewerkers staan voor je klaar!

AFOL evening met lekker eten, fun en fantastische prijzen!

Onze AFOL avond staat garant voor lekker eten en een hoop plezier. Misschien ga jij wel naar huis met één van onze geweldige prijzen tijdens de BRICKingo of de super tombola.

Wil jij deel uit maken van deze fantastische expo?

Van 1 april tot 30 juni kan je je registreren als exposant, verkoper, cosplayer, workshop, spreker, .... Na 30 juni bekijken we de inschrijvingen en stellen we ons beursplan op. Vanaf 1 september 2023 kunnen we definitieve bevestigingen uitsturen.

REGISTREREN KAN OVER

00
Days
00
Hours
00
Minutes
00
Seconds

Our Event Sponsors

Check who makes the event possible.

Met dank aan

Met dank aan
(0)
DutchEnglishFrenchGerman

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.